Για να μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα νέο λήμμα, να διορθώσετε ή να προσθέσετε κείμενο σε κάποιο λήμμα, πρέπει να έχετε λογαριασμό στην political pedia.

Συμπληρώνετε το username που θέλετε και το email σας (το email σας πρέπει οπωσδήποτε να ισχύει). Αφού πατήσετε το κουμπί register, θα έρθει στο email σας ο κωδικός σας.

register

Αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν, μπαίνοντας εδώ. (https://politicalpedia.eklogika.gr/wp-login.php?action=register).

Από τη στιγμή που θα λάβετε τον κωδικό έχετε τη δυνατότητα να εισέλθετε για να  προτείνετε νέο λήμμα ή διόρθωση σε υπάρχον λήμμα μπαίνοντας με τα στοιχεία σας στην φόρμα σύνδεσης που βρίσκεται στο πλαϊνό μενού της political pedia, ή πατώντας εδώ. (https://www.politicalpedia.eklogika.gr/wp-login.php).

front_login

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να αλλάξετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας μπαίνοντας εδώ. (https://politicalpedia.eklogika.gr/wp-admin/profile.php).

Μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα με το οποίο βλέπετε το διαχειριστικό, τον κωδικό σας, το όνομα που εμφανίζεται στις αναρτήσεις σας όπως και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

profile