Το eklogika.gr δημιουργεί την πρώτη διαδικτυακή πολιτική εγκυκλοπαίδεια. Η Political pedia θα λειτουργεί, υπό την ευθύνη του eklogika.gr, στα πρότυπα των ελεύθερων διαδικτυακών εγκυκλοπαιδειών. Βάση του περιεχομένου της θα αποτελέσουν το πλούσιο πρωτογενές περιεχόμενο του eklogika.gr, το οποίο ήδη αποτελεί την πληρέστερη τράπεζα πολιτικών πληροφοριών καθώς και το εμπλουτισμένο και εξαιρετικά επεξεργασμένο υλικό τεσσάρων ανέκδοτων πολιτικο-ιστορικών βιβλίων του συνεργάτη του eklogika.gr, συγγραφέα, Σπύρου Δερμιτζάκη.

Στόχος -και με τη δική σας συμβολή- να καταγράψουμε και να καταστήσουμε εύκολη την περιήγηση στην σύγχρονη ιστορία του ελληνικού κράτους.


Στο υλικό των τεσσάρων βιβλίωνΠολιτικές δολοφονίες, Πολιτική Ιστορία, Υπουργεία, Σημαίες – Κράτη – το οποίο παρατίθεται στην Political pedia και ως ανάγνωσμα βιβλίων, ήδη μπορείτε να περιηγηθείτε από την δεξιά στήλη.


Το περιεχόμενο της Political pedia βρίσκεται υπό επεξεργασία και σύντομα θα αναρτηθεί. Στην Political pedia θα μπορεί να εγγραφεί οποιοσδήποτε και να προσθέσει λήμμα ή να τροποποιήσει υπάρχον, με προσθήκη ενεργού Link όταν οι πηγές πληροφοριών του προέρχονται από πηγή του διαδικτύου. Κάθε νέα ανάρτηση θα δημοσιεύεται αφού ελεγχθεί από την συντακτική ομάδα του eklogika.gr και της Political pedia.

Κατηγοριες

Οι παρακάτω κατηγορίες θεματικών ενοτήτων, προς το παρόν οδηγούν σε σελίδες του eklogika.gr και είναι ενδεικτικές του αρχικού περιεχομένου της Political pedia.

 

Κυβέρνηση Βουλή Κόμματα

περισσότερα »

περισσότερα »

περισσότερα »

Αυτοδιοίκηση Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρωκοινοβούλιο

περισσότερα »

περισσότερα »

περισσότερα »

Διοικήσεις Φορέων Ανεξάρτητες Αρχές Εκλογές

περισσότερα »

περισσότερα »

περισσότερα »

Δημοσκοπήσεις Νόμοι- Νομοσχέδια Πολιτική Ιστορία

περισσότερα »

περισσότερα »

περισσότερα »