Κατσανιώτης Ανδρέας

Wikis > Κατσανιώτης Ανδρέας

Κατσανιώτης Ανδρέας Κατσανιώτης Ανδρέας

Γεννήθηκε το 1969 στην πόλη που αποτελεί το σημαντικότερο λιμάνι της Πελοποννήσου και ένα απο τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα της χώρας μας, την Πάτρα.

Σπούδασε Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής, με σπουδές στον τομέα της Επικοινωνίας σεμινάρια που αφορούν την πολιτική επικοινωνία, τις τεχνικές πωλήσεων, το online marketing, τη διαχείριση κρίσεων και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Ως προσωπική επιλογή του Αντώνη Σαμαρά, από το 2012 κατέχει τη θέση του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Η ανάληψη της ευθύνης του συντονισμού των ενεργειών δημοσιότητας και επικοινωνίας.

Η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκίνησε απο τα φοιτητικά του χρόνια ως  μέλος της Συγκλήτου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου την περίδο 1989 έως 1991. Το 1992 ορίστηκε υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού και Ενημέρωσης της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ, ενώ από το 2003 έως το 2004 διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Γεωπόνων Αττικής. Η υποψηφιότητα για τη θέση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας ήταν μια απόφαση που βασίζεται στους ισχυρούς δεσμούς που τον δένουν με την Περιφέρεια.