Αναστασιάδης Ιωάννης

Wikis > Αναστασιάδης Ιωάννης

Ιωάννης ΑναστασιάδηςΔήμαρχος Λαγκαδά

Ο Ιωάννης Αναστασιάδης είναι Δήμαρχος του Δήμου Λαγκαδά, λογιστής φοροτεχνικός και μέλος της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, τον Ιανουάριο του 1972 και κατοικώ στον Λαγκαδά. Τελείωσε το Λύκειο του Λαγκαδά και στη συνέχεια σπούδασε στο Τμήμα Λογιστικής – Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ απ’ όπου αποφοίτησε το έτος 1994.

Έκτοτε και μετά την εκπλήρωση των Στρατιωτικών του υποχρεώσεων ίδρυσε λογιστικό γραφείο, στην Παρ. Σεραφείμ Τσακμάνη 3-5 (1ος όροφος), στο κέντρο του Λαγκαδά.

Είναι έγγαμος με την ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕΛΗΜΠΑΛΤΑ, το γένος ΡΑΜΤΣΙΟΥ, Κοινωνική Λειτουργό, με την οποία απέκτησαν τέσσερα τέκνα.

Από τα μαθητικά του χρόνια του άρεσε η ενασχόληση με τα κοινά και η ενεργή συμμετοχή στα κοινωνικά – αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα.

Υπήρξε κατά καιρούς συνδικαλιστής στην ΜΑΚΙ, ηγετικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και γενικά δραστηριοποιήθηκε στο Φοιτητικό Κίνημα συμμετέχοντας στα διάφορα όργανα με την παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΠ. Η αγάπη του όμως για τον τόπο που μεγάλωσε, που τον βοήθησε να σταθεί επαγγελματικά και να δημιουργήσει την οικογένειάτμου, τον οδήγησε να αφιερωθεί πολιτικά στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Εκλέγεται από το 1998 Δημοτικός Σύμβουλος συνεχώς και μάλιστα σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις (2002 – 2006) οι συνδημότες του τον τίμησαν με την προτίμησή τους ιδιαίτερα, αναδεικνύοντας με Πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο όλων των Δημοτικών Παρατάξεων. Υπηρέτησε με ζήλο τα συμφέροντα των Δημοτών και του Δήμου μας επί τρεις τετραετίες σε όποιον τομέα του ζητήθηκε.