Γυπάρης Κωνσταντίνος

Wikis > Γυπάρης Κωνσταντίνος

Γυπάρης Γεωργίου Κωνσταντίνος

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΑΝΙΩΝ – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Επάγγελμα: 
ΠΡΩΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ
Διεύθυνση γραφείου: 
Τσόντου Βάρδα 37, 2ος όροφος, ΧΑΝΙΑ
Τηλέφωνο γραφείου: 
28210-42696
Ιστοσελίδα:
Βιογραφικό: 

Γεννήθηκε στην Ασή-Γωνιά Χανίων το 1957.
Είναι παντρεμένος με τη Νέτα Τζαγκαράκη και έχουν έναν γιο 15 ετών.
Φοίτησε στην Ανώτατη σχολή Καλών Τεχνών.
Υπηρέτησε στις Δυνάμεις Καταδρομών – 2η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών.
Ακολούθησε τραπεζική καριέρα και υπηρέτησε σε διευθυντικές θέσεις στην Αθήνα και τα Χανιά, όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Μιλάει Αγγλικά.
Έχει εκλεγεί πολλές φορές νομαρχιακός και δημοτικός σύμβουλος. Έχει θητεύσει ως αντινομάρχης και αναπληρωτής νομάρχης Χανίων, με τομείς ευθύνης την κοινωνική πολιτική, την υγεία και πρόνοια, τον πολιτισμό και αθλητισμό καθώς και την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και τη σχολική στέγη.
Έχει πλούσια συνδικαλιστική δράση ως πρόεδρος της ΕΚΟ τραπεζοϋπαλλήλων Χανίων και ως μέλος του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Χανίων.
Από τα νεανικά του χρόνια υπήρξε μέλος της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ και στη συνέχεια μέλος της ΝΟΔΕ Χανίων. Στις εκλογές του 2009 ήταν υποψήφιος βουλευτής Χανίων , με τη Νέα Δημοκρατία.
Έχει διατελέσει πρόεδρος του Κέντρου Απεξαρτησιογόνων ουσιών νομού Χανίων, αντιπρόεδρος της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Χανίων, αντιπρόεδρος της Εταιρείας Φίλων Πολεμικού Μουσείου Χανίων, αντιπρόεδρος του Εθνικού Σκοπευτηρίου Χανίων, αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Ασή-Γωνιάς, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αποκορώνου στην Αθήνα, μέλος του Δ.Σ. του ψυχιατρείου Χανίων, μέλος του Δ.Σ. της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης.
Επίσης είναι μέλος της Εταιρείας των Φίλων του Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Βενιζέλος», μέλος της Παγκρητίου Ενώσεως Αθηνών, μέλος της Ελληνικής Νομισματικής Εταιρείας, μέλος της Ένωσης Ελλήνων συλλεκτών και πολλών πολιτιστικών και παραδοσιακών συλλόγων.