Καπλάνης Γιώργος

Wikis > Καπλάνης Γιώργος

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Γιώργος Καπλάνης

 

Ο Γιώργος Καπλάνης  γεννήθηκε το 1965 στην Αγία Βαρβάρα, με καταγωγή από πατέρα από την Ηλεία και από μητέρα από την Αρκαδία.

Κατοικεί στην Αγία Βαρβάρα και είναι παντρεμένος με τη Μαρία Δρακουλάκη. Εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος στο Δήμο Χαϊδαρίου, με συμμετοχή σε σεμινάρια δημόσιας διοίκησης, σε ημερίδες και συνέδρια για το περιβάλλον, την αυτοδιοίκηση, τη δημόσια διοίκηση και τη δημόσια υγεία.

Σε ηλικία 25 ετών εξελέγη δημοτικός σύμβουλος, ενώ σε ηλικία 29 ετών έγινε αντιδήμαρχος. Διετέλεσε αντιδήμαρχος από το 1995 έως το 2009. 

Με πολύχρονη  συνδικαλιστική δράση διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής, ενώ μετέχει στο γενικό συμβούλιο της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Αττικής (ΤΕΔΚΝΑ) και στα Διοικητικά Συμβούλια του Ενιαίου Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής (ΕΣΔΚΝΑ) και του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ). 

Διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αγίας Βαρβάρας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Διαδημοτικού Κέντρου Πρόληψης της Εξάρτησης και Αγωγής Υγείας «Άρηξις», ενώ συμμετείχε στο Εθνικό Συμβούλιο Καταναλωτών.

Είναι μέλος του Δικτύου Υγιών Πόλεων, του Συνδέσμου Προστασίας Περιβάλλοντος Πειραιά και Δυτικής Αθήνας, του Δικτύου Πόλεων για το Ποδήλατο και τη βιώσιμη κινητικότητα. Συμμετέχει στο  Διοικητικό Συμβούλιο της Διαδημοτικής Επιχείρησης «Κοινωνία της Πληροφορίας».

 

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΑΒΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΒΟΣΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΓΚΟΒΑ ΜΑΡΙΑ

ΓΟΥΝΑΡΗ ΑΝΝΑ

ΚΑΒΟΓΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑ

ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΛΕΩΤΣΑΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΜΙΧΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ)

ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΠΑΙΤΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΟΤΗΡΙΑΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΡΕΜΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΙΑΡΑΜΠΗ ΝΙΚΗ

ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΦΕΓΓΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΙΧΑΗΛ