Καρδαράς Χρήστος

Wikis > Καρδαράς Χρήστος

Δήμαρχος Αιγάλεω, Χρήστος Καρδαράς, βιογραφικόΟ Χρήστος Καρδαράς γεννήθηκε το 1949 στην Ακαδημία Πλάτωνος από γονείς που κατάγονται από το Φανάρι Καρδίτσας.
Το 1959 εγκαταστάθηκε με τους γονείς του στο Αιγάλεω, κατ’ αρχήν στην Πλατεία Σωτηράκη και μετά από λίγα χρόνια στο Άνω Λιούμη.
Τελείωσε το Γυμνάσιο και στη συνέχεια αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθηνών.
‘Eχει δύο παιδιά.
Διατηρεί Ιατρείο στην περιοχή του Άνω Λιούμη Αιγάλεω, ενώ διετέλεσε για πολλά χρόνια Διευθυντής στο ΙΚΑ Χαϊδαρίου και από το 2000 Διευθυντής στο ΙΚΑ Περιστερίου.
Ως Διευθυντής των Μονάδων Υγείας του ΙΚΑ ανέπτυξε μαζί με τους συνεργάτες του διακεκριμένη δράση για λειτουργική αναβάθμιση των Υπηρεσιών και των Υποδομών των ανωτέρω μονάδων με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του ΙΚΑ, η οποία έχει την καθολική αναγνώριση και αποδοχή.
Στην κοινωνική του δράση περιλαμβάνονται η συμμετοχή του σε Πολιτιστικούς Συλλόγους, τα Συνοικιακά Συμβούλια και το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αιγάλεω.
Τα τελευταία χρόνια ως επικεφαλής ομάδας συνεργατών από την Μονάδα Υγείας Περιστερίου και σε συνεργασία με τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αθήνας (Α.Σ.Δ.Α.) πραγματοποίησε έρευνα στους Δήμους της Δυτικής Αθήνας με θέμα “Υγεία στην Δυτική Αθήνα” τα πορίσματα της οποίας παραδόθηκαν στον Α.Σ.Δ.Α. για αξιοποίηση.
Σήμερα ως υποψήφιος Δήμαρχος ζητεί την ψήφο των Δημοτών του Αιγάλω.