Κιούσης Δημήτρης

Wikis > Κιούσης Δημήτρης

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δημήτρης Κιούσης

 

Ο Δημήτρης Κιούσης γεννήθηκε στο Κορωπί το 1957 από γονείς εκπαιδευτικούς. Είναι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Το 1991 εκλέχτηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος υπηρετώντας το θεσμό από τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου αρχικά και του αντιδημάρχου στη συνέχεια, έως και το 1998.

Στις δημοτικές εκλογές του 2002, τέθηκε επικεφαλής του Ανεξάρτητου Συνδυασμού «Κορωπί – Νέο Ξεκίνημα» και μέχρι σήμερα είναι δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Κρωπίας.Στο Κορωπί, όπου και κατοικεί μόνιμα, διατηρεί τεχνική εταιρεία με αντικείμενο τις μελέτες και κατασκευές ιδιωτικών έργων.

Υπήρξε τεχνικός σύμβουλος σε συνεταιριστικές οργανώσεις (ΜΑΡΚΟ), παραγωγικούς φορείς, μεγάλες επιχειρήσεις καθώς και στην Ένωση Βιομηχανιών Κορωπίου, ενώ έχει διατελέσει και μέλος εταιρείας Συμβούλων Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Τεχνικών Προγραμμάτων. Ακόμα, ήταν Πρόεδρος του Επιμορφωτικού Συλλόγου Κορωπίου την περίοδο ’81 – ’82.

Έχει συμμετάσχει σε μετεκπαιδευτικά σεμινάρια του Ε.Μ.Π., του Τ.Ε.Ε. και φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Είναι παντρεμένος με την Πόλυ Ντούνη, πτυχιούχο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά και έχουν μία κόρη, την Κατερίνα, φοιτήτρια της Νομικής Σχολής Αθηνών.

 

 

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Δημήτρης Κιούσης

Ντούνης Ανδρέας

Πουλάκης Αθανάσιος

Γρινιεζάκης Εμμανουήλ

Γρίβας Θεόδωρος

Σπέλλας Γεώργιος

Γκίκας Γεώργιος του Νικ.

Δήμου Κων/νος

Κορωνιάς Αντώνιος

Γούλας Βασίλειος

Σταύρου Ιωάννης

Κόλλιας Σπύρος

Λάμπρου Σωτήρης

Πολίτης Παναγιώτης

Θεοχάρη – Μπούτση Γεωργία

Γιαννάκος Νικόλαος

Μιχαιρίνας Θεοφάνης

Μάλλιου Αδαμαντία

Αδάμ Ελένη

Αριστείδης Γκίκας

Σουρλαντζής Πέτρος

Ντούνης Αντώνης

Τσεβά-Γκιόκα Ελένη

Παπανικολάου Δημήτριος

Γκίκα Μαρία

Ψιλάκη – Σοφρώνη Αθηνά

Ευάγγελος Ρεμπάπης

Χουλιάρας Παναγιώτης