Κλαδούχος Αντώνης

Wikis > Κλαδούχος Αντώνης

Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, Αντώνης Κλαδούχος, βιογραφικόΓεννήθηκε στο Καμάρι Κορινθίας στις 06.02.1956 και ζει μόνιμα εκεί. Είναι παντρεμένος με την Μαίρη Πανουτσοπούλου (πτυχιούχος Αγγλικής φιλολογίας) και έχει δύο παιδιά την Πάμελα και τον Ανδρέα.

Σπουδές: 1974-1979 : Φαρμακευτικό Τμήμα Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.)

Επάγγελμα : Φαρμακοποιός με φαρμακείο από το 1981 στο Ξυλόκαστρο. Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Φαρμακαποθήκης Κορινθίας (ΣΥ.ΦΑ.ΚΟ.)

Διετέλεσε: Μέλος του Δ.Σ. του Μορφωτικού και Αθλητικού ομίλου Καμαρίου. Ιδρυτικό μέλος και μέλος του Δ.Σ. του ομίλου Αντισφαίρισης Ξυλοκάστρου. Ιδρυτικό μέλος στον Ποδηλατικό όμιλο Ξυλοκάστρου. Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σχολείου Καμαρίου. Μέλος του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κορινθίας. Αντιπρόσωπος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κορινθίας στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο. Αντιπρόεδρος του Πειραϊκού Φαρμακευτικού Συνεταιρισμού (ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ.). Μέλος του Δ.Σ. του Πειραϊκού Φαρμακευτικού Συνεταιρισμού και αντιπρόσωπος στην Ο.Φ.Σ.Ε. από το 1997 ως το 2003. Ως επικεφαλής της «ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» εξελέγη Δήμαρχος Ξυλοκάστρου για την τετραετία 2002 -2006 και για την τετραετία 2006 – 2010.