Κόνσολας Εμμανουήλ

Wikis > Κόνσολας Εμμανουήλ

Κόνσολας Νικήα Εμμανουήλ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Επάγγελμα: ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Διεύθυνση: Εθνάρχου Μακαρίου 28, Τηλ.: 22410-34320
Ιστοσελίδα: konsolas.gr/html
 

Είναι Επίκουρος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Διαθέτει πολύτιμη εμπειρία στην εκπαίδευση, ενώ έχει αναπτύξει αξιόλογη διδακτική, διοικητική, ερευνητική και συγγραφική δράση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Είναι επιστημονικός συνεργάτης σε ινστιτούτα και κρατικά ιδρύματα και μέλος σε διεθνείς επιστημονικές και εκπαιδευτικές ενώσεις.

Έχει διατελέσει μέλος σε αιρετά συμβούλια εκπαιδευτικών, αντιπρόσωπος του συλλόγου εκπαιδευτικών Δωδεκανήσου στη Δ.Ο.Ε., εκπρόσωπος της Δ.Ο.Ε. στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ., εκλεγμένο μέλος αλλά και αντιπρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Διατέλεσε επίσης Α΄ αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης του Ινστιτούτου Εργασίας Γ.Σ.Ε.Ε – Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Νοτίου Αιγαίου.

Εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ροδίων για την τετραετία 2007 – 2010 και πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ροδίων για τις διετίες 2007-2009 και 2009-2010. Από το 2007 μέχρι σήμερα είναι πρόεδρος της επιτροπής διασύνδεσης Τριτοβάθμιων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων με τον Δήμο Ροδίων και με άλλους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης.

Έχει διατελέσει γραμματέας ενημέρωσης, συντονιστής κύκλου πολιτικής δράσης μορφωτικών υποθέσεων και γραμματέας της ΕΚΟ εκπαιδευτικών της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου. Συμμετείχε ως εκλεγμένος αντιπρόσωπος της περιφερειακής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας σε τακτικά συνέδρια του κόμματος.

Σήμερα είναι μέλος της Νομαρχιακής Συνέλευσης και της επιτροπής τύπου και επικοινωνίας της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας. Είναι μέλος του τομέα προγράμματος για την νησιωτική πολιτική και συντονιστής για την επεξεργασία του περιφερειακού προγράμματος Νοτίου Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας.