Κοντογεώργος Κώστας

Wikis > Κοντογεώργος Κώστας

Κοντογεώργος Αθανασίου Κωνσταντίνος

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ο Κώστας Κοντογεώργος γεννήθηκε στα Σελλά Ευρυτανίας το έτος 1960 και είναι μέλος της πολύτεκνης οικογένειας του Αθανασίου Κοντογεώργου.Είναι παντρεμένος με την γιατρό Μελπομένη Γρηγοριάδου και διαμένει μόνιμα στο Καρπενήσι.
Τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο στο χωριό του και το εξατάξιο Γυμνάσιο στο Καρπενήσι.
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου από το 1984.
Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία.
Εργάσθηκε ως Οικονομολόγος σε διάφορες ιδιωτικές Επιχειρήσεις και άσκησε ελέυθερο επάγγελμα ως μελετητής επενδύσεων και φοροτεχνικός.
Διετέλεσε Δ/νων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Εταιρείας ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΑΕ την περίοδο1990-1993.Νομαρχιακός Σύμβουλος και Αντινομάρχης Ευρυτανίας την περίοδο 1995-2000.
Νομάρχης Ευρυτανίας την περίοδο 2000-2010.
Την περίοδο 2007-2010,διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας.
Σήμερα ασκεί τα καθήκοντα του Περιφερειακού Συμβούλου Στερεάς Ελλάδος ως εκπρόσωπος της Περιφερειακής ενότητας Ευρυτανίας,στο νέο θεσμό των αιρετών Περιφερειών.
Διετέλεσε μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Ν.Ευρυτανίας,μέλος της Κεντρικής Επιτροπής από το 2000 εως το 2010 ,συμμετείχε σε όλα τα συνέδρια του κόμματος από το 1994,σήμερα είναι μέλος της Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ιδρυτικό μέλος του Ευρωπαικού Κέντρου Ευρυτανικών Σπουδών και Ερευνών.
Μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Καρπενησίου
Επίτιμο μέλος της Ένωσης Ευρυτάνων Αμερικής «ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ»