Πατσιαλής Κωνσταντίνος

Wikis > Πατσιαλής Κωνσταντίνος

Δήμαρχος Παλαμά, Κωνσταντίνος Πατσιαλής, βιογραφικόΤελείωσε το 2ο Δημοτικό Σχολείο και το Γενικό Λύκειο στον Παλαμά.

Είναι πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου 

Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Υπηρέτησε στις τάξεις του Στρατού ως έφεδρος αξιωματικός.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Εργάστηκε επί ένα χρόνο ως γεωπόνος εκτιμητής του ΟΓΑ. Ασχολήθηκε με το εμπόριο γεωργικών φαρμάκων επί πέντε χρόνια. Εργάστηκε ωε γεωπόνος υπεύθυνος πειραμάτων βαμβακιού στον Οργανισμό Βάμβακος, από το 1992 έως και το 2002. Μέχρι το Δεκέμβριο του 2010 ήταν γεωπόνος της Διεύθυνσης Βιομηχανικών Φυτών ΟΣΔΕ, της Ν.Α. Καρδίτσας. Είναι μέλος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου, εκλεγμένος τόσο στο παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας, όσο και στην Πανελλήνια Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων στην Αθήνα επί 16 χρόνια συνεχώς. Έλαβε μέρος σε πολλά συνέδρια και ημερίδες με διάφορες εισηγήσεις σε θέματα βαμβακιού, KENAF ενεργειακά φυτά, κ.ά., τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.

 

ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Εκλέγεται από το 1991 ανελλιπώς δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Παλαμά. Υπηρέτησε στο δήμο τρεις διετίες ως αντιδήμαρχος με πλούσια δράση και προσφορά σε βασικά έργα υποδομής (μόνιμα φράγματα, αντλιοστάσιο, άρδευση και αντιπλημμυρικά, αγροτική οδοποιία, κατασκευή πάρκων και χώρων πρασίνου, εξωραϊσμό κοινόχρηστων χώρων, κ.λπ.).

 

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Μαρία Καπνιά.

Έχει δύο παιδιά, τον Βασίλη, που είναι πτυχιούχος Οικονομικών (λογιστικά) και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και τη Σωτηρία, που είναι πτυχιούχος Γεωπονικής Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος και υποψήφια διδάκτωρ του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.