Πουλιλιός Ευάγγελος

Wikis > Πουλιλιός Ευάγγελος

Δήμαρχος Σουφλίου, Πουλιλιός Ευάγγελος, βιογραφικόΟ κ. Πουλιλιός Ευάγγελος γεννήθηκε στα Λάβαρα του Δήμου Ορφέα το έτος 1957 .
Είναι απόφοιτος του Λυκείου Σουφλίου και της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Αλεξανδρούπολης .
Μετά την στρατιωτική του θητεία διετέλεσε Manager – Γενικός Διευθυντής τεχνικής κατασκευαστικής εταιρίας πανελλαδικής εμβέλειας με έργα σε όλη την Ελλάδα ( Λάρισα – Βόλο – Λιβαδειά – Αγρίνιο – Έβρο – Λαμία ) , για τα συναπτά έτη 1981 – 1989 .
Το έτος 1990 ασχολείται για πρώτη φορά με τα κοινά . Θέτει υποψηφιότητα στις Κοινοτικές εκλογές και εκλέγεται για πρώτη φορά Πρόεδρος της Κοινότητας Λαβάρων .
Εξελέγη επί δύο τετραετίες πρόεδρος της Κοινότητας Λαβάρων και στην συνέχεια , πρώτος Δήμαρχος του νέου Καποδιστριακού Δήμου Ορφέα . Συνεχίζει να εκλέγεται μέχρι και σήμερα . Στις τελευταίες εκλογές του 2006 επανεξελέγη στο αξίωμα του Δημάρχου .
Διετέλεσε πρόεδρος του ΤΟΕΒ Λαβάρων για 8 χρόνια .
Ως Δήμαρχος , διετέλεσε αντιπρόεδρος της ΤΕΔΚ Ν. Έβρου για τέσσερα χρόνια και από το 2006 έως σήμερα είναι μέλος του Δ.Σ. της ΤΕΔΚ Ν. Έβρου . Διετέλεσε μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης για οκτώ συνεχή έτη . Είναι μέλος της Επιτροπής του άρθρου 152 , μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου , μέΛος του Συμβουλίου Δημοσίων Έργων , μέλος της Επιτροπής Τεχνολογιών της ΚΕΔΚΕ
Είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότης .
Είναι παντρεμένος με την Παπαδοπούλου Σουλτάνα και έχει μια κόρη και ένα γιο .
Είναι μόνιμος κάτοικος Λαβάρων .