Χαραλάμπους Γεώργιος

Wikis > Χαραλάμπους Γεώργιος

Ο Γεώργιος Χαραλάμπους γεννήθηκε στο χωριό Λύμπια της επαρχίας Λευκωσίας στις 19 Μαρτίου 1966. Είναι απόφοιτος της Τεχνικής Σχολής Λευκωσίας. Υπηρέτησε την θητεία του στις Ειδικές Δυνάμεις της Εθνικής Φρουράς.

Από νωρίς οι καλλιτεχνικές του ανησυχίες τον ώθησαν να ακολουθήσει την ξυλογλυπτική. Σήμερα διατηρεί μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, ανταγωνιζόμενος τις πολυεθνικές εταιρείες σε ένα σκληρό οικονομικό περιβάλλον, όπως οι περισσότεροι συμπατριώτες μας. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες και το υποβρύχιο ψάρεμα.

Το 2004 συμμετείχε ενεργά στην πολιτική μάχη κατά του καταστρεπτικού Σχεδίου ΑΝΑΝ. Το 2008 με την ίδρυση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) εντάχθηκε στην πρώτη γραμμή του Εθνικιστικού Αγώνα και από τότε παραμένει πιστός στις αρχές και τα ιδεώδη του κινήματος.

Είναι παντρεμένος με τρία παιδιά.

Η επιλογή του ως υποψηφίου για την Προεδρία αποτελεί πρωτοβουλία του ιδρυτή και προέδρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστου Χρίστου και υποστηρίζεται επίσημα από το Ελλαδικό Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, Χρυσή Αυγή.